ŠPANCI HVALE JOVIĆA: Pokazao je najbolju verziju sebe, ali je kolatelarna šteta Benzeme

Novosti online

09. 10. 2021. u 09:03

NIKAKO da Luka Jović počne da postiže golove za Real Madrid. Ipak, španski "AS" je pohvalno govorio o Srbinu.

ШПАНЦИ ХВАЛЕ ЈОВИЋА: Показао је најбољу верзију себе, али је колателарна штета Бенземе

Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

Ovaj list je u svom tekstu čiji naslov glasi "Jović kolatelarna šteta Benzemine sjajne forme" ističe da se kod Srbina vidi samopouzdanje i da radi dobre stvari kada je na terenu.

- Luka Jović još uvek traži svoje mesto u Real Madridu, trenira kao nikada ranije kako bi dobio mesto u Ančelotijevim planovima i trener je veoma srećan onim što vidi od Srbina. On nije redovan na terenu, ali kada se pojavi, pokazao je najbolju verziju sebe otkako nosi beli dres - stoji u tekstu.

Ipak, nije lako izboriti se za mesto startera kada je glavni konkurent za tu poziciju sjajni Francuz.

- Postoji glavni razlog zašto je Jović odigrao samo 84 minuta ove sezone: Karim Benzema. Francuz koji je u odsustvu Marsela kapiten igra najbolju sezonu karijere. Njegovih deset golova i sedam asistencija je razlog zašto je on sad još više nezamenjiv.

Italijanski stručnjak je u prethodnim mečevima igrao sa jednim napadačem i još uvek odlučio da proba da igra sa dve "devetke".

- Protiv Šerifa i Espanjola Ančeloti se kladio na njega u drugom poluvremenu. Dao mu je 24 minuta protiv Moldavaca i 29 u Kornelji, U prvom meču je imao dve opasne šanse, u drugom je odmorio Benzemu - piše u tekstu i dodaje se:

- Jović ostaje siguran da njegovo vreme dolazi. Voleo bi da dobije još minuta, ali konkurencija je žestoka. Ima samo jedan cilj, da dokaže da ima kvalitet za beli dres.

Jović još uvek nije uspeo da postigne pogodak u novoj sezoni, ali verujemo da će se uskoro i to desiti. Ipak, napadač sad ima obaveze u nacionalnoj selekciji. Srbija danas od 20.45 gostuje Luksemburgu.

BONUS VIDEO: RAT NAVIJAČA: Haos u Francuskoj - Pristalice Lila ponovo u centru pažnje

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest