MOĆNA PORUKA "ORLOVA": Znamo kad je finale, sad imamo preča posla

Tanjug

07. 10. 2021. u 13:31

GOLMAN fudbalske reprezentacije Srbije Marko Dmitrović najavio je da će tim u Luksemburgu ići na pobedu.

МОЋНА ПОРУКА ОРЛОВА: Знамо кад је финале, сад имамо преча посла

Foto arhiva VN

Srbija u subotu gostuje Luksemburgu od 20.45 sati, a 12. oktobra dočekuje Azerbejdžan u Beogradu u istom terminu.

- Idemo u Luksemburg po tri boda, posle ćemo da razmišljamo o Azerbejdžanu. U novembru imamo praktično finale protiv Portugala za prvo mesto u grupi, ali idemo korak po korak. Imamo kvalitet za pobedu u Luksemburgu i ako krenemo od prvog minuta kako treba, verujem da neće biti problema. Objektivno smo favoriti, ali nam to ne stvara dodatni pritisak, znamo koji nam je cilj, a do njega se dolazi sa šest bodova iz predstojeće dve utakmice - rekao je Dmitrović u izjavi za FSS.

Posle četiri sezone u Eibaru Dmitrović je pojačao ekipu Sevilje.

- Došao sam u sjajan klub, organizacija je na visokom nivou, ambicije su takođe visoke, sve što sam tražio pronašao sam u Sevilji. Adaptirao sam se dobro, upoznajem saigrače, svaki dan je sve bolje. Radim dobro, debitovao sam, čim mi se ukaže šansa verujem da ću je iskoristiti - poručio je Dmitrović.

- Od početka ovih kvalifikacija smo pokazali da na svakom meču idemo na pobedu, maksimalno smo pozitivni i motivisani, nikog ne potcenjujemo - izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Stefan Mitrović uoči duela protiv Luksemburga i Azerbejdžana u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

- Kad se igra za reprezentaciju uvek je specijalan osećaj, to svi najviše volimo, znamo da smo bolji od rivala i optimisti smo. Igrali smo i protiv Luksemburga i protiv Azerbejdžana, Luksemburg je ostavio bolji utisak i očekujemo da će protiv njih na gostovanju biti dosta teže, nego u Beogradu protiv Azerbejdžana - rekao je Mitrović u izjavi za FSS.

- Luksemburg igra bez pritiska, ali sa našim kvalitetom pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje - kaže on.

Mitrović se osvrnuo i na situaciju u klubu, jer je njegov Hetafe loše startovao u Primeri, došlo je do promene trenera, Mičela je zamenio Sančes Flores.

- U prvih četiri, pet kola smo zasluživali mnogo više. Posle promene trenera očekujemo bolje rezultate. Što se mene tiče, uvek može bolje, ali sam zadovoljan formom - zaključio je Mitrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)