NA KOJOJ LI JE ON UTAKMICI BIO: Najbolji fudbaler Ludogoreca posle poraza - "Mogli smo Zvezdi da damo četiri gola"

Novosti online

01. 10. 2021. u 11:17

FUDBALER Ludogoreca Bernard Tekpeti smatra da je njegov tim mogao da postigne više golova protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope.

НА КОЈОЈ ЛИ ЈЕ ОН УТАКМИЦИ БИО:  Најбољи фудбалер Лудогореца после пораза - Могли смо Звезди да дамо четири гола

Foto: FK Crvena zvezda

Bugari su poraženi minimalnim rezultatatom. Nije dao Ludogorec nijedan gol okrnjenoj odbrani Crvene zvezde, a jedini pogodak postigao je Gelor Kanga, kojim je srpski šampion slavio u Razgradu (1:0).

Iako je Zvezda stigla bez četvorice standardnih prvotimaca, jedan od najboljih igrača bugarskog tima Tekpeti ističe da je nedostajalo i sreće Ludogorecu. 

- Bilo je jako teško. Izjednačena utakmica, ali imali su malo više sreće od nas. Rezultat je mogao biti drugačiji. Videćemo šta ćemo raditi na ostalim utakmicama. Moramo da radimo na postizanju golova. Mogli smo da postignemo tri ili četiri, ali smo promašili. Popravićemo to za ostale mečeve. Imamo samo jedan bod, ali postoje još četiri utakmice i pokušaćemo da budemo bolji - rekao je Tekpetei, koji izgleda ne zna ni na kojoj je bio utakmici.

Podsećanja radi, Zvezda je prva u grupi posle dva kola sa šest bodova, dok je Ludogorec treći, sa jednim, baš koliko ima i poslednji Midtjiland.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega