TIP – NAJBOLJE IZ BROJA: "Čekićem" na Ronalda

G. KELIĆ

18. 09. 2021. u 12:00

PRED vama je novi tip i novi predlozi.

ТИП – НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: Чекићем на Роналда

Foto: EPA-EFE/Andy Rain/POOL

* LUKA MILIVOJEVIĆ (Premijer liga,Engleska)

"Čekićem" na Ronalda

VEST HEM – MANČESTER J. 3+, 1X

- Mančester junajted se pojačao, posle četiri kola je prvi, ali ipak očekujem da o tituli ove sezone odlučuju Čelsi i Siti. "Đavoli" igraju ofanzivno, stihijski napadaju. Povratkom Kristijana Ronalda već su postali ubojitiji. Izdvajam u fiksu 3+ na njihovom gostovanju Vest Hemu. Ipak, ne verujem i u dvojku. "Čekićari" su odlično startovali, bez poraza su.

* IVAN LAKIĆEVIĆ fudbaler Ređine (Italija)

JUVENTUS – MILAN 3+

- Sva tri znaka su moguća u derbiju kola između Juventusa i Milana, ali golovi nikako ne bi trebalo da izostanu. „Dama“ se, što je i bilo za očekivati, raspucala u meču Lige šampiona protiv Malmea – 3:0. S druge strane, Milan ove sezone zna samo za pobede, tako da će biti vatre.

* NENAD DžODIĆ (Francuska 1)

KLERMON – BREST 1

- Za tikete bih iz ovog kola izdvojio jedinicu na novajliju Klermon, čiji dosadašnji rezultati u eliti, predstavljaju najprijatnije iznenađenje. Domaćin u duelu sa znatno slabijim Brestom, ne bi trebalo da pokvari utisak jer ga sa klupe predvodi iskusni, Paskal Žastien. Trener koji je u klubu od 2016 godine, i zna kako „diše“.

* BRANISLAV JOVANOVIĆ (Proleter, Srbija)

PARTIZAN – C. ZVEZDA 3+

- Sva tri znaka su moguća u okršaju naših najboljih klubova, Partizana i Crvene zvezde, zato se nedam da će posle dužeg vremena biti golova u večitom derbiju. Ekipe se sastaju posle zahtevnih mečeva na međunarodnoj sceni, pa bi mogle da se razigraju a napadači prorade.

* MILOŠ STANIMIROVIĆ(Grčka)

JONIKOS – ARIS 2&2-3

LAMIJA – OLIMPIJAKOS 2&2-3

- Na startu Grčkog prvenstva, more iznenađenja za kladioničare. Uloge favorita nerešenim rezultatima nisu opravdali Aris i Olimpijakos, dok se na svom terenu, PAOK baš obrukao porazom od Janjine. Verujem da će se već u drugom kolu rezultati vratiti u normalu. Za tikete izdvajam dve dvojke, baš Aris i Olimpijakos. Kvota na pobede je zanemarljiva, pa bih je pojačao još sa tipom 2-3 gola.

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde slave ulazak u Ligu Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna