UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA: Fudbaleru Olimpijakosa Rubenu Semedu preti dugogodišnja robija

Novosti online

31. 08. 2021. u 16:44

Fudbaler Olimpijakosa Ruben Semedo uhapšen je u Atini zajedno sa još jednim muškarcem, pod optužbom da su grupno silovali 17-godišnju devojku.

УХАПШЕН ЗБОГ СИЛОВАЊА: Фудбалеру Олимпијакоса Рубену Семеду прети дугогодишња робија

FOTO: EPA

 Grčki mediji pišu da je portugalski fudbaler devojku upoznao u jednom baru, ona tvrdi da je tamo napio i potom odveo do njegove kuće u Glifadi gde je, prema njenim rečima, silovana.

Protiv Semeda je najpre raspisana poternica, da bi ubrzo bio uhapšen u njegovoj kući. Dok su ga odvodili u pritvor, on je vikao okupljenim novinarima:

– Nevin sam! Videćete to i onda dođite, kada se dokaže da sam nevin! Sve je ovo zbog novca! Da nisam fudbaler, ne bih bio ovde!

Ruben Semedo inače ima bogatu kriminalnu prošlost. U Olimpijakos je došao leta 2019. iz Viljareala za četiri i po miliona evra.

Viljareal je napustio jer mu je zabranjen ulazak u Španiju narednih osam godina. Dok je igrao za žute, Semedo je proveo pet meseci u istražnom pritvoru, nakon čega je optužen za pljačku, napad, otmicu i posedovanje oružja. Nakon što je platio kauciju u iznosu od 30.000 evra pušten je dalje da igra fudbal.

Prvi put je uhapšen u februaru 2018. godine, kada je postojala sumnja da je vezao i napao čoveka u svojoj kući, zajedno sa dve osobe. Grupa je ukrala ključeve stana žrtve, izvršila pretres i pljačku, a prethodno je pokušala da zastraši žrtvu pucanjem u vazduh.

Semedo je bio pod policijskom kontrolom pet meseci ranije nakon što je navodno uneo oružje u noćni klub u Valensiji, a izazvao je i incident kada je flašom udario osobu u glavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)