MESI EFEKAT VEĆ DELUJE: Meč Rems - PSŽ najgledaniji u istoriji Lige 1

Novosti online

30. 08. 2021. u 16:57

LIONEL Mesi debitovao je za PSŽ, a ogromno interesovanje vladalo je za utakmicu "svetaca" protiv Remsa, baš zbog prvog nastupa Argentinca u dresu vicešampiona Francuske.

МЕСИ ЕФЕКАТ ВЕЋ ДЕЛУЈЕ: Меч Ремс - ПСЖ најгледанији у историји Лиге 1

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

PSŽ je slavio sa 2:0 golovima Kilijana Mbapea, ali efekat Mesi je već počeo da deluje. Naime, Naime, meč između Remsa i PSŽ-a u direktnom prenosu pratilo je preko 10.500.000 stanovnika ove zemlje, što je ubedljivo najgledaniji meč u istoriji Lige 1.

Zanimljivo je da prema poslednjem popisu Francuska ima 67.413.000 stanovnika, što znači da je svaki šesti stankovnik ove zemlje gledao ovaj susret. Ovako veliko interesovanje obično vlada kada igra reprezentacija.

Nastup Mesija za novi klub bio je praćen i u Španiji, pa je tako njegov prvi meč koji nije u dresu Barselone ispratilo 2.214.000 ljudi.

Mesi je priliku da debituje za PSŽ dobio u 65. minutu meča kada je na teren ušao umesto Nejmara.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!