DEGENEK SREĆAN POSLE NOVOG ULASKA U LE: Moramo da nastavimo da ćutimo i radimo

Novosti online

27. 08. 2021. u 09:54

FUDBALERI Crvene zvezde plasirali su se u Ligu Evrope, pošto su eliminisali Kluž sa ukupnim rezultatom 6:1. Utiske posle utakmice izneo je defanzivac Miloš Degenek.

ДЕГЕНЕК СРЕЋАН ПОСЛЕ НОВОГ УЛАСКА У ЛЕ: Морамо да наставимо да ћутимо и радимо

FOTO: FK Crvena zvezda

Reprezentativac Australije bio je rovit za ovaj meč. Smogao je snage, zaigrao i na kraju iznudio penal kojim je gost poveo u 4. minutu preko Aleksandra Kataija.

Štoper crveno-belih bio je zadovoljan nakon novog plasmana u grupnu fazu Lige Evrope. Ovo je peta godina zaredom da će se šampion Srbije takmičiti u Evropi.

- Pohvale idu medicinskom timu Crvene zvezde što nas je sve oporavio za ovu utakmicu. Zahvalio bih se i celom stručnom štabu i svim igračima, smatram da smo odigrali kvalitetno u oba meča. Mislim da smo zaslužili prolaz u grupnu fazu, ovo je čast i uspeh za klub što peti put igramo neko od velikih evropskih takmičenja. To je dokaz da Zvezda ide u pravom smeru i trebalo bi ovako da se nastavi da bi klub dostigao nivoe iz prethodnih decenija. Potrebno da je da se dosta radi i ulaže u nas, jer jednostavno mi donosimo rezultate. Zaista kapa dole svim saigračima, stručnom štabu, upravi kluba i svim navijačima. Ovo je dokaz koliko se Crvena zvezda voli. Moramo da nastavimo ovako da ćutimo, radimo i gledamo svoje dvorište - rekao je Degenek.

Dotakao se Degenek i navijača kojih je bilo na stadionu "Konstantin Radulesku".

- Mnogo nam znači pobeda u ovom dvomeču, kao da nam je pao kamen sa srca. Opet kažem da moramo da ćutimo, radimo. Navijanje je bilo fenomenalno, jedino je istina da imamo najbolje navijače kući i u gostima - zaključio je 27-godišnjak iz Knina.

Podsetimo, žreb za grupnu fazu Lige Evrope na programu je danas od 12 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)