STANKOVIĆ PRESREĆAN POSLE PLASMANA U LE: Osmeh je mnogo bitan, ovo je ogroman uspeh, može i Lacio

Novosti online

26. 08. 2021. u 23:24

PONELE su emocije trenera Zvezde Dejana Stankovića na konferenciji za štampu, bio je presrećan zbog plasmana ekipe u grupnu fazu Lige Evrope. To je označio kao veliki uspeh i čestitao svojim igračima.

СТАНКОВИЋ ПРЕСРЕЋАН ПОСЛЕ ПЛАСМАНА У ЛЕ: Осмех је много битан, ово је огроман успех, може и Лацио

FOTO: Đ.S.

- Ovo je ogroman rezultat, e sada kako neko to gleda sa strane, to je  za diskusiju. Crvena zvezda igra grupnu fazu Lige Evrope, koja je mnogo jaka ove godine. Juče sam dobio pitanje da li sam izgubio 4:0, ali o tome ne razmiljšam. Mogli smo da primio gol iz penala, ali svaka čast mojim igračima. Iznenadili su me Dragović i Degenek, nisam mogao da verujem da toliko vole klub i poštuju saigrače, a verujte da su imali ozbiljne probleme, izdržali su skoro 90 minuta. Idemo dalje, čeka nas još jedna utakmica pa pauza. Šalili smo da jedva čekamo da se završi ova letnja liga, pa da od septembra krenemo – kazao je Stanković.

Pitali su ga rumunski novinari, šta misli o natpisima da je bio blizu ostavke.

- Nikada nisam razmišljao o ostavci, a ni klub nije pomišljao da me smeni. Ima vremena za sve, treneri se dele na one koji daju ostavke i koje smene – odbacio je bilo kakve sumnje Deki o razlazu.

Pala je i konstatacija da ga je konačno lepo videti sa osmehom.

- Dobro je dok ima osmeha, dok ga ne skidaju. To je najbitnije, energija, pozitiva, stav. Ćutim i radim, niko ništa ne progovara. Osmeh je mnogo bitan, problem je kada nestane – iskreno je priznao Zvezdin trener.

Nešto burnije je reagovao na pitanje da li će biti osmeha i kada ode.

Dokle to može da ide? Kao što nisam hteo da odem iz Crvene zvezde, a mogao sam... Verujte,  neću biti na smetnji. Nisam želeo da odem, a mogao sam. Dobio sam priliku da drugi put budem u Crvenoj zvezdi, vi ne možete da zamislite koliko mi to znači – emotivna je bila Dekijeva reakcija.

O potencijalnim rivalima, ne razmišlja.

- Ne razmišljam o tome. Neka dođe bilo ko, zagarantovano nam je šest utakmica u Evropi, to mnogo značima navijačima, momcima mom klubu. Ostalo je još samo nadogradnja svega ovoga – kazao je Stanković pa se dotakao i potencijalnim duelom možda sa Laciom? - Može! Voleo bih da se vratim u Rim, kao što je to bio slučaj u Milanu. Ne bih da ovo izgleda kao pretnja, samo kažem, voleo bih da igram i sa njima *

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu