APEL GROBARIMA: "NE ULAZITE NA TEREN!" Partizan pozvao simpatizere na fer i sportsko navijanje protiv portugalaca

Novosti online

26. 08. 2021. u 11:01

U SUSRET najvažnijem meču sezone, revanš meč plej-ofa za plasmanu Ligu konferencija protiv portugalske Santa Klare, fudbalski klub Partizan uputio je apel u kome se pozivaju navijači Partizana da navijaju fer i koreknto, poštujući sve Kovid-19 mere, a posebno apleuju da se ni u kom slučaju ne preskače ograda i ne ulazi na teren. Apel prenosimo u celosti:

АПЕЛ ГРОБАРИМА: НЕ УЛАЗИТЕ НА ТЕРЕН! Партизан позвао симпатизере на фер и спортско навијање против португалаца

FOTO: FK Partizan

Poštovana publiko, navijači i simpatizeri Partizana,

FK Partizan večeras igra najvažniju utakmicu na početku nove sezone i ona je poslednji stepenik do grupne faze Lige konferencija. Usled velikog broja disciplinskih prekršaja na evropskim utakmicama u poslednjih nekoliko sezona, izazvanih nepoštovanjem propisa UEFA ( paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava u teren, prekršaji u vezi sa rasizmom, utrčavanje publike na teren, blokiranje prolaza na tribinama i slično), FK Partizan je na korak od izuzetno oštrih sankcija u narednim evropskim utakmicama, ukoliko se ovi prekršaji ponove.

Apelujemo na sve gledaoce koji večeras budu došli na stadion da daju podršku svom klubu, da pored fer i sportskog navijanja uz poštovanje svih Kovid-19 mera, bez obzira na konačan ishod utakmice, za koji svi verujemo da će biti pozitivan, ni u kom slučaju NE PRESKAČETE ogradu i NE ULAZITE u teren!

Bezbednost svih aktera utakmice se ni na koji način ne sme dovesti u pitanje, te bi eventualno utrčavanje publike na teren, čak i u slučaju pobede FK Partizan, od strane UEFA delegata bilo evidentirano i protumačeno krajnje negativno, a klub u tom slučaju može očekivati i oštrije sankcije nego što je igranje narednih utakmica bez prisustva publike.

Stoga, molimo Vas da zajedničkim snagama poguramo večeras „Parni valjak“ do pobede i svu energiju usmerimo na navijanje i ljubav prema voljenom klubu!

FK Partizan, sa igračima i stručnim štabom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)