DVE BOMBE SPREMNE DA EKSPLODIRAJU: Iskoristi kvote u Meridianu na transfere Ronalda i Mbapea i obogati se!

Promo

25. 08. 2021. u 17:00

AKO ste mislili da je transferom Mesija prelazni rok završen – prevarili ste se. “Ludnica” nas tek čeka – iskoristi najveće kvote na svetu koje ti daje Meridian i obogati se!

ДВЕ БОМБЕ СПРЕМНЕ ДА ЕКСПЛОДИРАЈУ: Искористи квоте у Меридиану на трансфере Роналда и Мбапеа и обогати се!

Foto AP

Fudbalsko leto – nikad vrelije! Dovoljno je reći samo da je Lionel Mesi prešao u PSŽ, pa i Džek Griliš u Mančester siti, ali kako stvari stoje – čeka nas još nekoliko transfer bombi.

Malo ko je verovao da će Mesi napustiti Barselonu, ali njihova bajka na kraju nije imala srećan kraj. Neki bi rekli da je to dovoljno i da ništa više ne mora da se desi ovog leta, ali istina je da ima još mnogo mogućih transfera, koji bi potencijalno promenili mnogo toga.

Da li Dušan Vlahović napušta Fiorentinu, da li Kristijano Ronaldo odlazi iz Juventusa, da li je Kilijan Mbape zaista ljut zbog dolaska Mesija - pitanja su na koja još uvek nemamo odgovore.

Ali, pre nego što saznamo – iskoristi najveće kvote na svetu koje ti donosi kladionica Meridian, tipuj na Ronaldov I Mbapeov prelazak i obogati se!

Mnoge je demant Kristijana Ronalda da se vraća u Real Madrid „umirio“, ali budimo realni – Portugalac nije demantovao odlazak iz „stare dame“, već samo prelaz u redove „kraljevskog kluba“. Dakle, opcija o odlasku i dalje postoji. 

I ne samo da postoji, nego je aktuelnija nego ikada. Osim što je Portugalac, navodno, izrazio želju da ode u Mančester siti, član kraljevske poroice, koja je vlasnik PSŽ-a, ga je već “preselio” u Pariz.

BONUS BEZ USLOVA

Ukoliko to već nisi uradio, trk na meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju, registruj se i preuzmi fantastičan BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD!

Teško je, gotovo nezamislivo da bi Ronaldo prešao u Mančester siti, pošto je praktično ikona Mančester junajteda, ali… Da li je u modernom fudbalu opšte ostalo prostora za junaštvo?

PSŽ može da ga priušti, a sigurni smo da bi bio pravi izazov spojiti dva najbolja fudbalera današnjice. Na sličan način razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, pa već sada postoje kvote gde će Portugalac otići.

Kvota da će pojačati Mančester siti je 3.50, a PSŽ 5.00.

Svemu tome, svesno ili ne, može da „pomogne“ Kilijan Mbape. I pre nego što je Mesi sleteo u Pariz pojavile su se informacije da je Francuz jako nezadovoljan takvim razvojem situacije, jer će sasvim sigurno izgubiti status zvezde tima.

Uz njegovo ime vezivali se nekoliko evropskih velikana proteklih meseci, ali sve su glasnije priče da bi mogao da pojača Real Madrid. Definitvno „galaktikosi“ žele da odgovore na ovakav prelazni rok PSŽ-a, a priču je dodatno podgrejao i Toni Kros, kada je najavio da će u Madrid „možda doći pojačanje iz Pariza“.

Kvota u Meridianu na ovaj transfer je 1.50.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024