DAJTE ČOVEKU ODMAH PUŠKAŠA! Saša Marjanović postigao gol kakav Srbija nije videla! Svi na stadionu mu aplaudirali! (VIDEO)

A. Ilić

14. 08. 2021. u 21:13 >> 21:17

IAKO je tek peto kolo Superlige, definitivno imamo kandidata za gol godine, ako ne i za samog Puškaša (nagradu za najbolji gol godine) !

ДАЈТЕ ЧОВЕКУ ОДМАХ ПУШКАША! Саша Марјановић постигао гол какав Србија није видела! Сви на стадиону му аплаудирали! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/Aleks89ilic

Iskusni vezni fudbaler Napretka Saša Marjanović (33) dao je gol protiv Mladosti iz Lučana kod koga možemo da podvučemo paralelu onom kakav je dao Dejan Stanković protiv Šalkea ili svojevremeno Dejvid Bekam na početku karijere u Mančester junajtedu. Postigao je gol šutem sa svoje polovine.

Svi na stadionu u Kruševcu ustali su dok je lopta letela, a onda su glasnim aplauzom pozdravili majstora koji je od prošle sezone u Napretku, a prethodno je bio osvajač duple krune sa Partizanom

Nastupao je i za Radnički, Jagodinu, Čukarički, Aktobe... 

Pogledajte majstoriju Marjanovića koja je zadivila sve na stadionu: 

Inače, golom Marjanovića Napredak je došao do preokreta i pobede. Nikola Jojić je u 40. minutu Mladosti doneo prednost, a potom je u drugom poluvremenu domaći tim zaigrao znatno bolje. Prvo je Ognjen Mršić u 56. minutu izjednačio, a potom Marjanović doneo pobedu Čarapanima. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade