Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvene zvezde Mitar Mrkela povezivao se sa napuštanjem svoje aktuelne pozicije u prvaku zemlje usled lošeg početka sezone.

vojislav ilic

12.08.2021. 14:55

Svugde u svetu i u svim profesijama normalna je stvar kada nema rezultata u ostavrivanju postavljenih ciljeva najodgovrniji pojedinci treba da daju odgovorx zasto nema reultata, ili podnose ostavku kako bi sposobniji do rezultata dosli. Sto se Mrkele tice rezultati njegovog rada su ocogledni tako sto je veliki broj igraca prodefilovalo u Crvenoj Zvezdi sa statusom velikoh promasaja (La Para, Zander, Kanjaz, Garsija, Jirka, Spiridonovic, Falko, Bakajoko, Dione, Jeftovic, Vulic, Vukanovic, Babic, Srnic i...) nekog sam ispustio sigurno a maloli je a koliko to para otislo??. Stankvovic i pored svih rerzultata vec drugu godinu zaredom ne moze da prodje trece kolo u kvalifikacijama za ligu sampiona i to od ,mngo slabijih protisnika od Zvezde a koliko to para je Zvezda izgubila. I sta sada nista idemo dalje sve ostaje po starom. I to je moguce to je u redu ne treba nista menjati.

Žuninjo

12.08.2021. 15:48

Marin, Degenek, Dragović i Borjan. Za 10 godina sto ste doveli, da kazes igraci koji mogu obuci Zvezdin dres. Ne ubrajam povratnike!.Ostalo su premijer Austrije na biciklu.

goran

12.08.2021. 16:33

riba od glave smrdi .komolet svi napolje a onda kao ajaks mladi u napad prve lige a ne neki tamo iзdaleka naši i samo naši.koliko ih je propalo зbog зarade .idemo i u drugu ligu šta fali rendžersu .juventusu .

Ratko

12.08.2021. 20:34

Da imaju obraza odavno bi otisli ovako idemo ispocetka, prodaja igraca i koliko smo tu dobri svi zajedno. Kakav nas fudbal to je sprdacina! Lupez do lupeza. A igraci pa niko nece znati cak i od ovih vatrenih navijaca tim od prosle godine jer tu nema nijedan igrac koji bi ti ono ostao u secanju po nekom fudbalskom znanju. Sve sami promasaji sve gori od gorega. Najgire je sto oni misle da su fudbaleri. Momci vi nemate jednom recju pojma!

Sasa

13.08.2021. 11:56

Lopov do lopova,lazov do lazova,neradnik jedan do drugogJedan drugog stite.Jos uvek se nadaju da ce im neka kinta doci u dzep.Nece.Nema odakle.Jedino da rasprodaju za bagatelu igrace koliko im ko da kao Ferencvaros.Bice za prodaju svi.Eto,dotle ce nas dovesti ova krimnilzovana uprava.Sever, podvikni ovoj bagri dok nije kasno.Korak fali do ambisa.