Šokantan poraz od Šerifa jedan je od najtežih u bližoj istoriji Crvene zvezde. Šamar od kojeg bride obrazi. Ovaj neuspeh ne može da se gura pod tepih.

Komentari (22)

3opaH

12.08.2021. 10:33

Ја сам за. Исувише је полутана Мркела довео. Станковића не би дирао, у ствари то зависи о томе како држи играче на узди. Надам се да према њима није љубазан као кад о њима прича пред камерама. Ако јесте, онда не разумем како је преживео до сада.

Selekom

12.08.2021. 11:08

Kompletna uprava je problem. Problem je i Stanković (autoritet se bez rezultata brzo istopi).Da nisu trošili tolike pare na beskorisne strance već da su ulagali u svoju školu sad bi imali i pare i igrače. Ako su želeli evropu nisu smeli da puste Marina a ni Milojevića(bar je znao kako da postavi igru od onoga što ima.

Pavlovic

12.08.2021. 12:02

Stanković sastavlja tim a na raspolaganju ima sasvim dovoljno igrača da pobedi Šerif sa 10:0, on je diletant, on je bruka od trenera, pogledajte kako igra Kolubara koja je drugoligaška ekipa a kako Zvezda koja je lider prvenstva! Tolike pare su date za igrače koji ne vrede ni pišljiva boba, tužno i sramotrno !

Ramzaj

12.08.2021. 12:04

Ma kako da nije on kriv, gomila sljama tamo, ali on je kriv, bravo! Mi u Srbiji inace mozemo da biramo, pa sto nam promace Mesi onda, mozda je Mrkela mislio da nije za Zvezdu?! Brzo mu nadjite zamenu jer Mbape nije produzio ugovor pa mozda uspemo da ga dovedemo sledece sezone kao slobodnog igraca, samo da nadjemo boljeg od Mrkele, POZURITE! Sram vas bilo! Ja ovu ne srecu od fudbala ne pratim vec duze od 10ak g., ali sam prosle sezone skoro pa odgledao meceve sa Milanom i video jednu stvar, odnosno, jednog igraca koji je barem 3-4 klase iznad naseg prvenstva i bio je direktna prevaga na strani Zvezde, a to je onaj Italijan sto je otisao, to je, bez konkurencije, najbolji stranac koji je igrao u Srbiji ikada.

Goran

12.08.2021. 12:07

Ukinite zvezdu i partizan, to je komunistička zaostavština, pohapsiti sve iz uprave koji su krali, sve političare koji to omogućavaju, zabranite navijačke horde narko dilera i batinaša, vratite imovinu državi pa pošteno privagizujte I onda je sve u redu. Ne možete, nije čudo, fuj.

boki

12.08.2021. 12:12

Ko i zasto unistava srpski fydbal ima li sposobnog coveka koji bi mogao srediti stanje da se publika vrati na stadione kao 80.ih g da gledamo fudbal a ne svade igraca sa sudijom trenera i mnoge lose stvari.Primer je zvezda loseg upravljanja i rada dovode se igraci ispod nivova fydbalskog znanja nemaju kondicije discipline u igri

dule

12.08.2021. 12:33

ZASTO POCENJUJETE moldovce . bolji su od vas to su pokazali u beogradu.zapojacanje uzmite i mene imamoko 70 godina i bio sam umladosti par puta kao gledalac na marakani

Marko

12.08.2021. 13:17

Na stranu navijačka opredeljenja ali Partizan za razliku od zvezde ima mladih igrača koji se zaista afirmišu i igraju, ne osvaja titule ali za to je potrebno nešto drugo što nema veze sa sportom.

Miso

12.08.2021. 18:19

Mislite sta hocete, ali Mrkela i Stankovic su vrhunski i ljudi treneri, Malo li je pet godona u evropi, jedina zamerka, nemamo skolu igraca kakve pravi Zdravko Mamic, nemamo takvog covjeka, covjeka koji pravi od nepoznati igraca vrhunske fudbalere, covjek koji svakom fudbaleru obezbedi vrhunske trenere nutricioniste kondicione, koji su praceni 24 sata . Zato i stvaraju godinama vrhunske mlade fudalere.

polomac

13.08.2021. 09:31

nije kriv mrkela svako postovanje kao igracu ali zivim u francuskoj i pratim francuski futbal nikada nisam cuo za ovoga djonija a klub u kojem igra svake godine se bori za opstanak i da je nesto vredio verovatno bi neki francuski klub bio zainteresovan za njega pa makar iz d2.neznam kako je mrkela dosao do njega