PREKO IBRE DO PLEJ-OFA: Čukarički spreman za duel sa Hamarbijem

Novosti online

04. 08. 2021. u 20:41

PUT do plej-ofa vodi preko Zlatanovog mezimčeta i Miloša Milojevića. Čukarički će sutra (21.00) protiv Hamarbija u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, na stadionu Partizana probati da ostvari što bolji rezultat u prvom delu dvomeča sa Šveđanima i time sebi obezbedi što dobru poziciju pred revanš za sedam dana u Skandinaviji.

ПРЕКО ИБРЕ ДО ПЛЕЈ-ОФА: Чукарички спреман за дуел са Хамарбијем

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici trenera Dušana Đorđevića (na slici) su posle nešto težeg prolaska Sumgajita (0:0, 2:0) dobili znatno ozbiljnijeg rivala, klub u čijoj se vlasničkoj strukturi nalazi i Zlatan Ibrahimović sa 20 odsto udela a koji sa klupe vodi pomenuti Milojević, doskorašnji pomoćnik Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi.

Od dolaska srpskog stručnjaka, Hamarbi igra kao preporođen i nema poraz u poslednjih šest susreta, a svi zainteresovani gledaoci moći će večeras besplatno da uđu na tribine objekta u Humskoj (ulaznice se podižu na blagajni Partizanovog zdanja od 10 do 21 čas).

- Izuzetno bitna utakmica. Momci jednostavno treba da daju maksimum, da igraju za sebe, za klub, za srpski fudbal - rekao je u najavi susreta sportski direktor "brđana" Vladimir Matijašević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA IGRA? Mančester junajted desetkovan pred polufinale FA Kupa