HAOS U ZAGREBU! Potukli se BBB i navijači Legije (VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2021. u 23:01

U ZAGREBAČKOM naselju Dubrava u utorak kasno naveče dogodila se tuča u kojoj su učestvovali pripadnici navijačk grupe Bed blu bojsi i navijača Legije.

ХАОС У ЗАГРЕБУ! Потукли се БББ и навијачи Легије (ВИДЕО)

FOTO: Tviter/HooligansTV_eu

Iz Policijske uprave u Zagrebu potvrdili su da su njihove radnje imale intervencije na navedenoj lokaciji.

 

- Na području Dankovečke ulice došlo je do sukoba 200 navijača, a policajci koji su se od početka nalazili na mestu događaja sprečili su i mogući veći sukob. Uz redovne policijske snage, na mestu događaja, bili i pripadnici interventne policije. Prema prvim informacijama za sada u sukobu nema povređenih osoba - potvrdili su iz policije.

Navijači su sa sobom imali letve, palice, a potom su uzimali stolice s terasa te se njima krenuli gađati. Manja grupa se sukobila na jednom od obližnjih parkirališta te su jedni na druge bacali baklje, a zatim i kamenje, piše 24sata.hr.

To sve ukazuje da je tuča bila unapred zakazana. 

- Videla sam njih sigurno 50 u crnim majicama i s palicama kako kreću negde. U jednom trenutku su počeli da urliču i napravili juriš - javila je jedna čitateljka 24sata. 

- Trčali su, bacali baklje jedni na druge, policija je pokušala da ih opkoli, ali bezuspešno, uopšte se na njih nisu obazirali. Lomili su sve pred sobom, izleteli na Aveniju Dubrava i tamo nastavili da se tuku - dodao je jedan očevidac.

Dinamo i legija u sredu se sastaju u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a pobednik tog duela igraće u plej-ofu za elitno takmičenje protiv boljeg iz duela Crvene zvezde i Šerifa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)