TREĆA SREĆA: Đoković ostajao bez zlata, a danas napada dve medalje!

Promo

30. 07. 2021. u 08:00

Novak Đoković je nezaustavljiv! Znali smo da je favorit na Olimpijskim igrama i plasman u polufinale smo svi očekvali, ali posebno nas je obradovao sjajnom igrom.

ТРЕЋА СРЕЋА: Ђоковић остајао без злата, а данас напада две медаље!

Foto: Promo

U četvrtfinalu je deklasirao domaćina Keija Nišikorija i poručio nam da nema razloga za brigu - medalja je, verujemo, njegova!

A, ako želite da polufinale ispratite uz jedan patriotski tiket - ni tu nema razloga za brigu, jer Meridian donosi POKLON TIKET U IZNOSU OD 500 RSD! Sve što treba da uradite: registrujete se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete jedini BONUS BEZ USLOVA na svetu!

Nakon toga, “bacite pogled“ na NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i prepustite se njihovim čarima.

PROMO KVOTA: Kladionica Meridian je za meč ĐOKOVIĆ – ZVEREV spremila NAJVEĆU KVOTU – ako verujete da će prvi reket sveta obezbediti finale kvota je – 1.30!

Znamo da su brojni teniseri odustali od ovh Igara, ali to svakako ne umanjuje uspeh našeg šampiona, koji je rešen da obori sve moguće rekorde. Štaviše, pobedom nad Nišikorijem je upisao 13. trijumf na Olimpijskim igrama i tako se poravnao na prvom mestu u istoriji sa Rodžerom Federerom!

Informacija koja može da ga obraduje jeste da je eliminisan i Danil Medvedev, pa je sada put ka olimpijskom zlatu još lakši.

Samo jedan korak ga deli od zagarantovane medalje, a Meridian će je nagraditi sa 100.000 DINARA koje će donirati u humanitarne svrhe!

A nakon što završi meč protiv Zvereva, srpskog asa očekuje još jedan zadatak.

Novak Đoković i Nina Stojanović juče su izborili polufinale, u konkrenciji mešovitih dublova, pa će se za plasman u finale boriti sa Rusima Aslanom Karacevim i Jelenom Vesninom.

PROMO KVOTA: Kladionica Meridian je za meč Karacev/Vesnina – Đoković/Stojanović spremila NAJVEĆU KVOTU – ako verujete da će srpski miks dubl obezbediti finale kvota je – 1.70!

Danas je veliki dan i hajde zajedno da podržimo naše tenisere!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)