BEZ NOVIH FINALA ZA SRBIJU: Arunović i Milanović bez borbi za medalju

Novosti online

25. 07. 2021. u 04:55

STRELCI Zorana Arunović i Jasmina Milanović nisu uspele da obezbede plasman u finale u disciplini 10 metara vazdušnim pištoljem.

БЕЗ НОВИХ ФИНАЛА ЗА СРБИЈУ: Аруновић и Милановић без борби за медаљу

EPA/ZURAB KURTSIKIDZE

Na opšte iznenađenje, Arunovićeva, koja je bila favorit za odličje, takmičenje je završila na 17. mestu, dok je Milovanovićeva kvalifikacije završila na 33. poziciji. 

Podsetimo, prvog dana Srbija je osvojila dve medalje, srebro Damira Mikeca i bronzu Tijane Bogdanović. Drugi dan nije počeo tako sjajno za naše takmičare. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)