JOVIĆ PONOSAN POSLE JOŠ JEDNE MEDALJE U TEKVONDU: Nadam se da ovo nije poslednje odličje u Tokiju

Novosti online

24. 07. 2021. u 16:12

TIJANA Bogdanović ponovo je obradovala Srbiju. Ona je osvojila bronzano medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a njen trener Dragan Jović nije mogao da sakrije oduševljenje zbog velikog uspeha.

ЈОВИЋ ПОНОСАН ПОСЛЕ ЈОШ ЈЕДНЕ МЕДАЉЕ У ТЕКВОНДУ: Надам се да ово није последње одличје у Токију

FOTO: N. Paraušić

On kao trener ima tri medalje na najevćoj sportskoj smotri. Milica Mandić je osvojila zlato u Londonu, Tijana Bogdanović srebro u Riju i bronzu u Tokiju.

- Olimpijske igre su remek delo sporta i sve borbe su izuzetno teške, jer od hiljada i hiljada sportista, samo 16 može da se takmiči. Nama je najteže da se kvalifikujemo. Srećni smo, tekvondo nastavlja kontinuitet osvajanja olimpijskih medalja. Nadam se i da nije jedina, imamo još jednu šansu - rekao je Jović novinarima u Tokiju.

Jović je pokazao i da je odličan psiholog, pošto je uspeo da podigne Bogdanovićevu nakon poraza u prvom kolu takmičenja u tekvondu.

- Poznajem je jako dugo, a ako sam nešto u životu naučio, to je šta treba da se uradi. Ona zna šta je radila pet godina, za šta se spremala. Poraz nije kraj sveta i da nema repesaža. Presrećan sam, jer je Tijana bila favorit za zlato, ali znali smo s kim imamo posla u prvom kolu, spremali se. Medalja je medalja, nadam se da nije i poslednja - zaključio je Jović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024