STANKOVIĆ O DEGENEKU: Nemam nikakav problem sa njim, Miloš radi pošteno, niko mi ne sastavlja tim

Novosti online

23. 07. 2021. u 18:11

CRVENA zvezda nije dobro počela novu sezonu. Na obe utakmice za crveno-bele nije igrao stameni štoper Miloš Degenek. Trener šampiona Srbije Dejan Stanković govorio je o tome zašto na terenu nije bilo reprezentativca Australije.

СТАНКОВИЋ О ДЕГЕНЕКУ: Немам никакав проблем са њим, Милош ради поштено, нико ми не саставља тим

Foto: N. Paraušić

Strateg kluba sa "Marakane" je istakao da sa Degenekom ne postoji nikakav problem i da je isključivo njegova odluka ta da on ne bude u igri protiv Vojvodine i Kairata.

- Dosta se priča o Degeneku koji je fenomenalan momak i profesionalac i na njega nemam nikakvu zamerku. Prošle su dve utakmice i to ako sad nije u prvom planu, ne znači da neće biti. Stavljam tačku na "rekla kazala" priče. Nemam lični problem ni sa jednim igračem, jedino možemo da imamo "sportski". Degenek pošteno radi svoj posao, ali ja pravim ekipu i stojim iza toga. Niko mi ne sastavlja tim, niti mi govori koga da stavim i šta da radim. Ako se to ikada bude desilo, neću biti trener Crvene zvezde više.

Podsetimo, Crvena zvezda je na startu Superlige Srbije remizirala protiv Vojvodine (0:0), dok je u Kazahstanu poražena od Kairata (2:1) u prvoj utakmici kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crevno-beli drugi meč u domaćem prvenstvo igraju u subotu od 21 sat protiv lučanske Mladosti na stadionu "Rajko Mitić".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave