CRVENA zvezda je poražena od Kairata rezultatom 2:1 u Almatiju u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a utiske posle meča izneo je Dejan Stanković.

Komentari (5)

Dragan

21.07.2021. 19:32

Covek mora da nije vidio i gledao utakmicu. Ni malo samokritike na igru i na postavu tima. Pankov kao da je izasao iz bureta pa nezna gdje se nalazi. Zvezda nece uci u Ligu sampiona niti u Ligu prvaka. To je nazalost istina.

Zoran Petrović

21.07.2021. 19:55

Već prošle sezone sam ukazivao da je CZ. zalutala u ligi sampiona jer su u kvaliikacijama prošli već 2 puta prosli bez ikakve igre . Da li Salcburg ili Young Boys . Sve ukazuje na to da ove godiine kuca istina na vrata.. A istina je veliki Kairat ili najkasnije sledeći protivnik.. i to kao jače ekipe .. žalosno ali realno.

dobri irac

21.07.2021. 22:13

Loše!Gajić slab, kao i Ivanić.Katai van forme...Jedino Sanogo može da dobije prelaznu ocenu.Koji je ono Francuz, koji osim frizure nema ništa drugo?Mislim da Nikolić može da poveže konce.Mnogo nam nedostaje Milunović pa i Falćineli.Bolje Gobeljića u ekipi nego Gajića.Ništa nije valjalo.