GORI TVITER: Delijama "miriše" Evropa, ubacio se navijač Dinamo Zagreba i proklinje Zvezdinu sreću

Novosti onlajn

19. 07. 2021. u 12:33

CRVENU zvezdu u drugom kolu kfalifikacija za Ligu šampiona očekuje dvomeč sa Kairatom, a ako šampion Srbije uspešno preskoči taj stepenik, žrebom u Nionu saopšteno je kog protivnika može da očekuje u narednoj rundi.

ГОРИ ТВИТЕР: Делијама мирише Европа, убацио се навијач Динамо Загреба и проклиње Звездину срећу

Foto: Novosti arhiva/M. V.

Održan je žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a pobednik meča Zvezda - Kairat, ide na pobednika duela Alaškert/Šerif.

Čini se najlakša opcija koja je bila u opticaju. Naravno, prvo treba preskočiti Kairat.

Navijači Zvezde su zadovoljni ishodom žreba u Nionu. Neki ističu da će crveno-belima biti teže da putuju u te udaljene zemlje, nego da se plasiraju u LŠ.

Ima i onih koji pozivaju na oprez, naročito kada je meč drugog kola kvalifikacija protiv Kairata:

Malobrojni su oni koji su pesimisti, ali ima i njih. Brine ih Zvezdino bledo izdanje na otvaranju Superlige Srbije protiv Vojvodine.

Navijači Dinama iz Zagreba prokomentarisali su njihov žreb (Dinamo Zagreb/Omonija - Legija Varšava/Flora Talin) i usput su se dotakli i Zvezde. Oni nisu imali toliko sreće na izvlačenju, mada nisu ni loše prošli, a napomenuli su da su beogradski crveno-beli dobili najlakšeg mogućeg protivnika.

Drugi pak ističu da su upravo Dinamo i Zvezda dobili najlakši put do grupne faze Lige šampiona uz predviđanje da će se tamo plasirati "relativno lako".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade