I TRIBINE MOTIVACIJA ZA CRNO-BELE: Partizan trenirao na glavnom terenu pred prvi duel u Evropi

N. I.

21. 07. 2021. u 10:00

VIŠE ništa u evropskom i svetskom fudbalu nije isto kao pre godinu dana. Publika se vraća na tribine, UEFA je ukinula pravilo gola u gostima, a dozvoljeno je sanjati i velike snove, baš kada vam se učini da je naspram vas težak zadatak.

И ТРИБИНЕ МОТИВАЦИЈА ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Партизан тренирао на главном терену пред први дуел у Европи

Crno-beli u utorak u Humskoj / Foto FK Partizan

U sve ovo idealno se uklapaju i fudbaleri Partizana, koji u četvrtak uveče (21.00, RTS1) na svom stadionu dočekuju Slovake. Dunajska Streda, prava mala fudbalska legija stranaca dolazi u Beograd sa istim ciljem, kao i crno-beli: da obezbedi miran san pred revanš na jugu Slovačke.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ništa ne prepušta slučaju. Pošto njegova ekipa ove sezone još nije videla kako izgleda stadion i kakav je teren u Humskoj 1, u utorak je svoj tim izveo na mesto gde ih uskoro očekuje tim koji trenira Nemac Bernd Štork, svojevremeno asistent Jirgena Rebera baš na klupi Partizana.

- O Dunajskoj Stredi znamo da su mlada i kvalitetna ekipa i da, naravno, treba da ih

SVI TESTIRANI

SHODNO strogim UEFA protokolima, u utorak su kompletna ekipa i stručni štab Partizana podvrgnuti testiranju na virus korona. U ambulanti su se našli čak i lica koja će boraviti u restriktivnom prostoru tokom meča sa Dunajskom Stredom.

shvatimo maksimalno ozbiljno. Takođe, ulazimo u utakmicu kao favoriti i to moramo i da opravdamo. Igramo kod kuće, pred našim navijačima, koji će nam svakako biti dodatni vetar u leđa i pomoći nam da dođemo do pobede - kaže novajlija u taboru crno-belih, štoper Siniša Saničanin.

Njegov saigrač Slobodan Urošević takođe veruje da će publika biti 12. igrač.

- Dugo nismo na našem stadionu igrali pred navijačima. Videli ste koliko nas je ta energija nosila. Raduje nas i što će na "Dečjoj tribini" na severnoj strani stadiona biti najmlađi - kaže Urošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna