EVO KAKO ĆE IZGLEDATI ZVEZDA U NOVOJ SEZONI: Procurele fotografije dresova u kojima će igrati šampion Srbije

Novosti online

16. 07. 2021. u 08:35

CRVENA zvezda u petak od 20 časova protiv Vojvodine počinje novu sezonu Superlige, a navijači s nestrpljenjem očekuju da vide svoje miljenike na travi Marakane posle više od godinu dana, jer su tribine posle duge pauze ponovo otvorene za publiku.

ЕВО КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ЗВЕЗДА У НОВОЈ СЕЗОНИ:  Процуреле фотографије дресова у којима ће играти шампион Србије

FOTO: M. Vukadinović

U danu kada njihov klub počinje sezonu, navijači posebno pričaju i o opremi koju će fudbaleri nositi. Danima se već priča i spekuliše kako će izgledati novi dres Crvene zvezde, a poznato je bilo da će on biti replika dresa iz sezone kada je Dejan Stanković nosio dres Zvezde pre 25 godina.

Povodom tog jubileja, kao i zbog činjenice da je legenda Zvezde na klupi, napravljen je retro dres koji je gotovo identičan onom u kojem je Stanković igrao. U pitanju je jedan od najlepših dresova ikada koje je Zvezda imala, onaj koji je proizvodila Kapa, sa Beobankom kao sponzorom.

Sada je Makron uradio gotovo identičnu retro verziju, uz nove sponzore, ali sa istim dizajnom, a prve fotografije su procurile pre zvanične promocije.

Na društvenim mrežama su isplivale fotografije sva tri nova dresa Zvezde. Prvi dres će biti retro verzija "Beobanka dresa" i on je najviše oduševio navijače, ali je isto i sa belim dresom, koji će biti replika rezervnog dresa iz sezone 1991. kada je Zvezda napravila najveći uspeh u istoriji. Prošlo je 30 godina od osvajanja titule prvaka Evrope u Bariju, a povodom toga dat je "omaž" velikom uspehu i jubileju u vidu retro belog dresa, koji će na grudima pored grba imati i podsećanje na 1991. godinu.

Treća garnitura je kao i mnogih prethodnih plave boje.

Ipak, malo razočaranje za sve navijače biće to što neće već na startu nove sezone videti svoje miljenike u novim dresovima. Kako saznajemo, oni stižu najkasnije tek do plej-ofa evropskih kvalifikacija, pa će crveno-beli u prvih nekoliko superligaških kola, kao i u uvodnim kolima igrati u dresovima iz prethodne sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić