CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA: Doneo je milione na Marakanu, ali Stanković više ne računa na njega

Novosti online

11. 07. 2021. u 13:39

DOŠLO je izgleda vreme za rastanak. Posle dve i po godine, Crvene Zvezda će ostati bez krilnog napadača koji joj je doneo Ligu šampiona.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ОСТАЈЕ БЕЗ НАПАДАЧА: Донео је милионе на Маракану, али Станковић више не рачуна на њега

FOTO: Miloš Vukadinović

Posle male minutaže na pripremama jasno je da Aleksa Vukanović nije u ozbiljnim planovima trenera Dejana Stankovića. Sledeći korak nekoliko meseci pre isteka ugovora (31. decembar) trebalo bi da dođe do odlaska u inostranstvo. Za iskusnog igrača je ponovo zaintresovana ekipa Rizea, kao i prošlog septembra. Potrebna im je pozicija napadača i plan je da pokušaju da sklope posao.

Bez obzira na ulogu “džokera” tokom prošle sezone, bivši napadač Napretka je imao dobar učinak, a postoje interesovanja iz Poljske, Izraela i Kazahstana.

Prelazni rok se zahuktava, a kada bude stigla zvanična ponuda nema dileme da će se posao završiti. Tokom nastupa u Srbiji za ČSK iz Čelareva, Bačku, Napredak i Crvenu zvezdu, napadač je upisao 226 utakmica, postigao je 59 golova i imao 29 asistencija.

“Delije” ga pamte po odlučujućem golu na stadionu “Rajko Mitić” protiv Jang Bojsa kada je odveo crveno-bele po drugi put u Ligu šampiona. Konkurencija na popularnoj “Marakani” je sada ogromna, pa bi i minutaža za zvezdinog “Harija Potera” bila sve manja.

(MAXBET)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna