UROŠ ĐURĐEVIĆ POSETIO PARTIZAN: Napadač dobio dres na poklon

Novosti online

06. 07. 2021. u 16:45

UROŠ Đurđević bivši golgeter Partizana koji je sa crno-belima osvojio duplu krunu u sezonu 2016/2017 iskoristio je letnju pauzu gde je u pratnji oca Zorana posetio stadion Partizan gde ga je dočekao generalni direktor Miloš Vazura.

УРОШ ЂУРЂЕВИЋ ПОСЕТИО ПАРТИЗАН: Нападач добио дрес на поклон

FOTO: FK Partizan

- Posle četiri godine, uspeo sam da u vreme letnje pauze, iskoristim trenutak i dođem u Humsku na kafu. Došao sam u društvu oca i mog agenta Darka Ristića. Generalni direktor Miloš Vazura nas je srdačno dočekao i tom prilikom uručio mi dres Prtizana. Više od sat vremena proveli smo u ugodnom razgovoru i evocirali uspomene iz nestvarne 2016/17 sezone. Inače, moje najuspešnije godine u dosadašnjoj karijeri. Iskreno se nadam da će vrlo vrzo Partizan biti onaj stari - rekao je Đurđević.

Na Uroša se nadovezao i generalni direktor Miloš Vazura rekavši:

- Uroš je neko ko je mnogo dao Partizanu sa generacijiom koja je te godine osvojila duplu krunu, a koja mu je zahvaljujući njegovim golegeterskim umećem otvorila dalji fudbalski put. To je generacija koja je donela mnogo radosti svim navijačima i uvek je lepo evocirati uspomene - pročio je Vazura.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu