TRANSPARENT DOBRODOŠLICE FUDBALSKIM ČAROBNJACIMA: Vojvodina na lep način dočekala olimpijsku reprezentaciju Brazila

S.B.

02. 06. 2021. u 18:41

U VOJVODINI su jedinstvenom transparentom dobrodošlice, postavljenim na zapadnoj tribini stadiona „Karađorđe“, dočekali fudbalere olimpijske reprezentacije Brazila, koji u Novom Sadu odrađuju jedan deo priprema za Tokio.

ТРАНСПАРЕНТ ДОБРОДОШЛИЦЕ ФУДБАЛСКИМ ЧАРОБЊАЦИМА: Војводина на леп начин дочекала олимпијску репрезентацију Бразила

FOTO: M. Subotin

Natpisom : „Bem vindos amigos - dobrodošli prijatelji“, uz istaknute grbove našeg najstarijeg superligaša i fudbalskog saveza Brazila, jasno je poručeno „čarobnjacima sa bubamarom“ da se u Novom Sadu i Srbiji, osećaju kao kod kuće.

- Smatramo da je naš gest uobičajen za doček sportskih prijatelja- kaže Miloš Subotin, direktor marketinga fudbalera Vojvodine.

- Smešteni su u jednom od elitnih novosadskih hotela, ustupljen im je „Karađorđe“ za svakodnevne treninge a odigraće dve prijateljske utakmice, sa Zelenortskim ostrvima u subotu, 4. juna i sa mladom reprezentacijom Srbije u utorak, 8. juna u Staroj Pazovi. Zbog epidemiološke situacije, nije dozvoljen kontakt niti prisustvo treninzima koji su po želji Brazilaca zatvorenog tipa.

U olimpijskom timu zemlje fudbala, sambe i kafe su i Luis Felipe, saigrač Sergeja Milinković- Savića u Laciju, Rodrigo iz Reala, Bruno iz Porta, Gabrijel iz Arsenala, Antonije iz Ajaksa, Malkolm iz Zenita, Renije iz Borusije Dortmund...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)