"NEMAMO ŠTA DA KRIJEMO": Oglasili se Italijani nakon skandala - da li je Damiano David koristio kokain na Evroviziji?

Novosti onlajn

23. 05. 2021. u 10:37

ITALIJA je sinoć pobedila na Evroviziji, a odmah nakon finala počeli su da kruže navodi da je pevač Damiano David, frontmen grupe "Maneskin" koja je ovoj zemlji donela pobedu, pred kamerama konzumirao opijate.

НЕМАМО ШТА ДА КРИЈЕМО: Огласили се Италијани након скандала - да ли је Дамиано Давид користио кокаин на Евровизији?

Foto: Printscreen/Jutjub

Naime, švedski novinar pitao je Damiano da li je koristio kokain na Evroviziji, preneo je "Njujork Tajms". Damianov odgovor je bio da se nije drogirao, a sada se grupa "Maneskin" ovim povodom oglasila i na svom zvaničnom Instagram nalogu.

- Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas - navodi se u objavi grupe "Maneskin".

Podsetimo, glasovi publike sinoć su presudili da Italija odnese pobedu na Evroviziji, a srpske predstavnice, grupa "Hurricane", je sa pesmom "Loco, loco" osvojila 15. mesto.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a