ČUVENI PEVAČ PREOTEO TOMPSONOVU ŽENU: Jedan od najpopularnijih hrvatskih kantautora uživa sa Danijelom Martinović!

Novosti online

12. 04. 2021. u 16:06

PETAR Grašo je jedan od najpopularnijih hrvatskih kantautora i izvođača, a ima i život po kojem je vredno snimiti film.

ЧУВЕНИ ПЕВАЧ ПРЕОТЕО ТОМПСОНОВУ ЖЕНУ: Један од најпопуларнијих хрватских кантаутора ужива са Данијелом Мартиновић!

Foto: Printskrin

Popularnost je stekao kada je Oliver Dragojević izveo jednu od njegovih prvih pesama "Boginja" na festivalu Dora 1995. godine. Od tada je mnogo sarađivao sa Oliverom Dragojevićem, a radio je i sa Doris Dragović, Danijelom Martinović, Tončijem Huljićem, Goranom Bregovićemi Lepom Brenom.

Sport, konkretnije košarka je sastavni deo njegovog života. Bio je veliki talenat, u Splitu su u njemu vedeli nekoga ko bi mogao da bude deo tima koji će naslediti ekipu koja je bila trostruki šampion Evrope, ali ipak se opredelio za muziku, a loptu je ostavio po strani.

Interesantno je da njegov otac Zoran bio sjajan košarkaš, a 1972. godine igrao je i finale tadašnjeg Kupa šampiona. Ipak, ekipa koju su predvodili Petar Skansi, Duje Krstulović, Rato Tvrdić i Damir Šolman nije uspela da se popne na krov Evrope. I godinu dana kasnije su bili vicešampioni, ali u Kupu pobednika kupova.

Ljubavni život Petra Graša je takođe zanimljiv. Njegova izabranica je pevačica Danijela Martinović, sa kojom je u ljubavi 23 godine, ali nikako da stanu "na ludi kamen". Kontraverza njihove veze je to što su oni navodnu započeli vezu dok je Danijela bila u braku sa pevačem ustaških pesama Markom Perkovićem Tompsonom. To nikada nije potvrđeno, jer je njihov brak bio nepoznat za javnost praktično do trenutka dok se nisu razveli.

Danijela je bila pevačica Magazina, a 1998. samostalno pobedila na Dori i to sa pesmom Petra Graša "Neka mi ne svane" i potom osvojila 5. mesto sa 132 poena na Pesmi Evrovizije u Birmingemu iste godine.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)