MISLIMA JE I DALJE NA LETOVANJU: Karleuša iznenadila provokativnim autfitom prepunim neočekivanih detalja (FOTO)

Novosti onlajn

06. 04. 2021. u 21:19

PEVAČICA Jelena Karleuša poznata je po nesvakidašnjem stilu, a sada je pokazala kakav je trag odmor ostavio na njega.

МИСЛИМА ЈЕ И ДАЉЕ НА ЛЕТОВАЊУ: Карлеуша изненадила провокативним аутфитом препуним неочекиваних детаља (ФОТО)

Foto: Instagram

Karleuša je do pre nekoliko dana je boravila u Dubaiju, gde je sa ćerkama uživala u porodičnom odmoru, a očito se toliko dobro provela da je dašak atmosfere s letovanja prenela i na svoj odevni stil.

Pevačica je juče na snimanje nove epizode muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" stigla u provokativnoj odevnoj varijanti, na šta smo od nje i navikli, a ovog puta opredelila se za morski dezen: komplet oslikan školjkama, morskim zvezdama i sličnim motivima. Ona je odabrala helanke žuto-bele boje i vrlo smeo top, a kombinovala ih je sa sandalama i ručnom torbicom.

Tome je Karleuša dodala i vrlo efektan aksesoar za kosu u plavoj boji i u obliku morske zvezde, ali nije bila previše raspoložena za poziranje. Budući da je pevačica nedavno na Instagramu, tokom boravka u Dubaiju, pokazala haljinu sa sličnim motivima, reklo bi se da ju je očarao ovaj morski stil i da ćemo viđati još interesantnih kombinacija.

(Espreso)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)