NJEGA JE CECA VOLELA PRE ARKANA: Pevala je na svadbi ćerke bivšeg dečka, evo kako on sada izgleda (FOTO)

Novosti online

05. 04. 2021. u 00:56

SVETLANA Ceca Ražnatović bila je udata za komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, na koga je izvršen atentat 2000. godine, a rodila mu je sina Veljka i ćerku Anastasiju.

ЊЕГА ЈЕ ЦЕЦА ВОЛЕЛА ПРЕ АРКАНА: Певала је на свадби ћерке бившег дечка, ево како он сада изгледа (ФОТО)

Foto: ATA

 

Ipak, krajem osamdesetih Ceca nije bila sama. Prvi pevačicin momak za koga je znala domaća javnost bio je fudbaler Vladan Lukić, a mediji su pisali da je upravo njemu posvetila njen čuveni hit “Pustite me da ga vidim”.

Ljubav između Cece i Vladana buknula je 1989. godine, kada je on bio poznati igrač Crvene zvezde, a ona pevačica u usponu koja je gradila karijeru u Beogradu. Fudbaler je tada imao 18, a ona samo 15 godina.

Pominjalo se čak i to da su se verili i da spremaju svadbu, ali su se rastali 1990, kada je Vladan otišao u vojsku.

Ceca Veličković i njen prvi poznati dečko, fudbaler Vladan Lukić ☺

Posted by Svetlana CECA Ražnatovic on Monday, May 1, 2017

 

Vladanova ćerka Sara udala se pre nekoliko godina, kada joj je na svadbi zapevala upravo Ceca, a ovim povodom pevačica se osvrnula na vezu sa Lukićem.

- Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je željela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi - prokomentarisala je Ceca.

Lukić je za vreme bombardovanja Srbije igrao u Mecu, u Francuskoj, ali nije mogao da podnese da igra fudbal dok njegov narod pati i vratio se u Srbiju. Nakon toga je godinu dana igrao u Grčkoj i sa samo 30 godina završio karijeru.

Stara, retka fotografija: Ceca Veličković i Vladan Lukić iz vremena kada su se zabavljali

Posted by Legende devedesetih on Friday, October 19, 2018

 

On je jedni srpski sportista koji se na vrhuncu svoje karijere 1999. vratio u Srbiju tokom NATO bombardovanja i odmah se stavio na raspolaganje vojsci i bio raspoređen na položaj.

Vladan je bivši predsednik Crvene zvezde, a njegovo ime skoro se našlo i među kandidatima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Pogledajte kako izgleda muškarac koga je folk zvezda volela:

 

(Objeketiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!