"DOŠLA SAM DA VAS VAKCINIŠEM": Takmičarka "Zvezda Granda" se pojavila u kostimu medicinske sestre - svi zanemeli (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 04. 2021. u 17:44 >> 17:46

U EMISIJI "Zvdeze Granda" veliku pažnju privukao nastup takmičarke Dane Bušić koja se pojavila u kostimu medicinske sestre.

ДОШЛА САМ ДА ВАС ВАКЦИНИШЕМ: Такмичарка  Звезда Гранда се појавила у костиму медицинске сестре - сви занемели (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Danin kostim bio je dekorisan sa dva crvena krsta, dok se ispod kreacije nazirao veš koji je bio ukrašen crvenom ružom. Mlada pevačica je iz mentorskog tima Đorđa Davida mikrofon je ukrstila sa Elsanom Pilicom čiji je mentor Viki Miljković.

Na Daninom repertoaru našle su se pesme "Iznad duge" od Bebi Doll i "Miki, Miki veliki" od Slađane Milošević. Bosanac je želeo pesmom da izrazi svoje mišljenje, pa je u ritmu već otpevane pesme "Iznad duge".

- Ti si lepo pevala, da lepše ne može biti, mada malo je moglo i drukčije, ali mi smo prezadovoljni. Lepo si pevala i lepo izgledala, energično - rekao je Bosanac.

Snežana Đurišić je jedina koja nije dala glas Dani, a razlog za to je bilo što nije sigurna šta će to spremiti sledeće.

Đorđe je svima priznao da je Dana njegovo mezimče jer je po njegovim rečima, ista vrsta "ludaka" kao on i dodao da je malo bio problem oko stajlinga jer je kandidatkinja stidljiva.

- Ja u tebe imam enormno poverenje jer si vrsta ludaka kao ja, zato si ti moje mezimče. Sve si uradila kako treba, imali smo samo problem oko garderobe. Dana je jedno stidljivo stvorenje, ona je teško na ovo pristala - rekao je Đorđe.

- Došla sam da vas vakcinišem - rekla je Dana i nasmeja sve.

- Ma ovo ti je ekstra! - dodao je Saša Popović, koji je zanemeo.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)