ALEKSANDRA KOVAČ ZA "NOVOSTI": Vrhunski kvalitet jedini cilj

Milan Ćunković

04. 04. 2021. u 12:40

BROJNE je pohvale, sa raznih strana, Aleksandra Kovač, zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom Romanom Goršekom, dobila za muziku za film "Dara iz Jasenovca", urađenu u saradnji sa međunarodno priznatim orkestrom iz Mađarske "Budapest skoring".

АЛЕКСАНДРА КОВАЧ ЗА НОВОСТИ: Врхунски квалитет једини циљ

Foto ATA Images

Stoga nije čudo što naša muzičarka punog srca priča o ovoj internacionalnoj saradnji.

- Potvrda velikog rada je to što je ovaj orkestar uvrstio našu muziku u promociju svog rada na svom sajtu i jutjub-kanalu, čime su nam dali veliku pohvalu, ali i posebno priznanje Romanu kao producentu celokupnog saundtreka - ističe Kovačeva za "Novosti".

- Kada vam jedan ovakav orkestar postavi muziku za svoju promociju, uz onu koju su snimali za "Parazit", prošlogodišnji dobitnik Oskara za najbolji film, ili poslednji nastavak franšize "Ratovi zvezda", onda znate da ste uradili odličan posao.

Aleksandra i Roman su okrenuli novo poglavlje, i sada su usmereni ka primenjenoj muzici.

- Na polju popularne muzike kreirali smo mnogo toga u proteklih 20 godina. Imali smo sreću da stvaramo nešto što je i danas voljeno i poštovano. Od samog početka smo imali jedan cilj, a to je vrhunski kvalitet u svakom segmentu produkcije - bilo da se radi o koncertima, turnejama, spotovima ili promociji našeg rada. Pisali smo pesme i radili produkciju ne samo za mene kao kantautora, već i za najveće zvezde regiona. Bavila sam se pedagoškim radom kroz našu školu pevanja "Beogradski glas" koja je iznedrila ne samo velike muzičke talente, već i pametne, slobodne i progresivne mlade ljude, koji danas završavaju najpoznatije fakultete širom sveta, i najbolji su ambasadori Srbije. Moj poslednji album "Mlečni put", koji je izašao mesec dana pred početak pandemije, nije dobio zasluženu medijsku pažnju i promociju zbog celokupne situacije, ali je i pored toga pronašao put do svoje publike, jer je podario ljudima utehu i mir u teškim trenucima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri