NESTAO DARKO LAZIĆ? Pevač ne dolazi kući već nekoliko dana, telefon mu nedostupan

Novosti online

03. 04. 2021. u 10:51

PORODICA i policija ne mogu da dođu do Darka Lazića.

НЕСТАО ДАРКО ЛАЗИЋ? Певач не долази кући већ неколико дана, телефон му недоступан

Foto: Printskrin

Naime, od pevača ni traga ni glasa otkako je policija otkrila u gradu automobil iz 2015. godine koji je kupio bivšoj supruzi Ani Sević, a koji sada ima lažne registracije.

Policija želi da obavi razgovor sa Darkom, ali on se ne odaziva na pozive i telefon mu je nedostupan, iako je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, a kako domaći mediji saznaju ne boravi ni u rodnom Brestaču.

- Nema ga nigde. Jednostavno, niko ne zna gde se nalazi. Kući ne dolazi već nekoliko dana. Policija ne može da mu uruči poziv, a ni da ga privede na informativni razgovor, jer ne mogu da mu uđu u trag. Nikada ranije nije imao običaj da nestane pa su svi zabrinuti - kaže izvor "Kurira".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)