MARIJIN LIK JE TRAGIČAN, ZNAM KAKO JOJ JE BILO: Glumica Tijana Marković o ulozi ćerke Slobodana Miloševića (VIDEO)

Novosti onlajn

02. 04. 2021. u 20:19

MLADA glumica Tijana Marković, koja u seriji "Porodica" glumi Mariju Milošević, osvojila je i publiku i kritiku svojim tumačenjem lika ćerke predsednika SRJ Slobodana Miloševića.

МАРИЈИН ЛИК ЈЕ ТРАГИЧАН, ЗНАМ КАКО ЈОЈ ЈЕ БИЛО: Глумица Тијана Марковић о улози ћерке Слободана Милошевића (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Glumica je govorila o Mariji, rekavši da je sve što se desilo prilikom hapšenja Miloševića nju izuzetno pogodilo, a posebno iz ugla osobe čiji lik tumači.

Ona ističe da je velika odgovornost igrati Mariju Milošević, koja treba da gleda ovu seriju, a da opet sve to bude korektno.

- Ja sam tokom snimanja živela njen život, njene emocije - kaže Tijana.

Posebno je oduševljena saradnjom sa Mirjanom Karanović i Borisom Isakovićem, nije verovala da će joj život dati šansu da nastupi sa takvim glumcima, a na snimanju je mnogo naučila i imala veliku podršku starijih kolega.

Ovu krajnje intimnu priča jedne glumice koja je oduševljena projektom "Porodica" i iskustvom koje je imala tokom snimanja možete videti u najnovijoj epizodi "Podcast sa Natalijom".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!