ANA SEVIĆ SASLUŠANA ZBOG LAŽNIH TABLICA: Došao i Darko - mercedes koji joj je poklonio napravio problem

Novosti onlajn

30. 03. 2021. u 16:26

ANA Sević navodno je dobila poziv od policije kako bi razjasnila zbog čega se na automobilu mercedes CLK, koji se vodi na nju, nalaze tablice od drugog automobila, tačnije juga.

АНА СЕВИЋ САСЛУШАНА ЗБОГ ЛАЖНИХ ТАБЛИЦА: Дошао и Дарко - мерцедес који јој је поклонио направио проблем

Foto: Instagram

Zabuna oko automobila i tablica nastala je kada su policajci sa Zvezdare još u novembru prošle godine u rutinskoj kontroli proverili mercedes, koji je bio parkiran na ulici. Kako u tom trenutku u vozilu nije bilo vozača, službenici su proverom tablica utvrdili da one ne pripadaju tom autu.

- Mercedes je tada po nalogu policije prebačen na parking policijske stanice. Nakon toga je utvrđeno da je vlasnik tog automobila Ana Sević - objašnjava izvor i dodaje da je ona zbog toga pozvana u policiju.

Sevićeva je pre nekoliko dana došla u stanicu i objasnila da je taj automobil prodala pre nekoliko godina.

- Taj auto mi je kupio bivši suprug, Darko Lazić još 2014. godine. Ja sam ga u dogovoru sa Darkom prodala 2016. godine. Čoveka, koji je kupio auto od mene, znam kao Nikola Crni. Ništa više o njemu ne znam - navodno je rekla pevačica u policiji.

Nakon toga, poziv od policiije je dobio i Darko Lazić, pevač i Anin bivši muž.

- On je potvrdio Aninu priču, ali je i dodao da on ne zna da li je kupac isplatio mercedesa u celosti, jer nije u kontaktu sa čovekom kome je auto prodat - dodaje sagovornik upoznat sa slučajem.

Kako izvor dodaje, o ovom slučaju obavešten je i tužilac iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, koja se izjasnila da se vozilo vrati vlasniku, a da se tablice koje mu ne pripadaju unište, kao i da nema elemenata krivičnog dela.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

U BELEKU, U HLADU BOROVE ŠUME: Veličanstveni hotel iz lanca poznatog po odličnoj usluzi, kvalitetu i bogatim sadržajima