NAKON SVAĐE I UVREDA: Severina ponovo u ljubavi sa pratiocima

Novosti onjaln

29. 03. 2021. u 19:35

NAKON što se početkom marta u komentarima svađala sa delom pratiilaca zbog objave o saradnji sa slikarom Dimitrijem Popovićem, Severina je sad ponovo iznenadila obožavatelje odgovorivši im u komentarima.

НАКОН СВАЂЕ И УВРЕДА: Северина поново у љубави са пратиоцима

Foto: Anđela Stevanović

Međutim, ovog puta nije bila reč o svađi - ostavljala im je emotikone srca u komentarima ispod isečka sa zagrebačkog koncerta. Severina ne odgovara često fanovima na komentare pa je ovo mnoge pozitivno iznenadilo.

Severina se na Instagramu prisetila izvođenja pesme "Mrtav bez mene" u zagrebačkoj Areni. "Jer ja, ja redovito sanjarim..." napisala je u opisu deo stihova.

Mnogi su se rado prisetili tog njenog poslednjeg velikog koncerta u Zagrebu pre pandemije koronavirusa i zaključavanja.

- Koncert koji je redefinirao način na koji se publici poklanja i srce i spektakl. Jedna jedina, Koncert za pamćenje - pisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsećamo, Severina je nekoliko dana raspravljala s pratiocima koje je razbesnela njena objava o saradnji sa akademskim slikarom Dimitrijem Popovićem. Neki od njih tvrdili su da ih je "uvredila" fotografijama performansa iz 2010. godine u kojem je plesala s odrubljenom glavom Ivana Krstitelja na poslužavniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba