LEČIĆ REAGOVAO NA BIKOVIĆEVU IZJAVU: Oglasio se na društvenim mrežama - evo šta je napisao (FOTO)

Novosti online

26. 03. 2021. u 22:45

NAKON što je uprava Beogradskog dramskog pozorišta odlučila da glumca Branislava Lečića isključi iz predstave "Kad su cvetale tikve" i to zbog glumaca ovog pozorišta koji su to tražili, takvu odluku i podržavanje iste obrazložio je Miloš Biković putem svog Instagram storija.

ЛЕЧИЋ РЕАГОВАО НА БИКОВИЋЕВУ ИЗЈАВУ: Огласио се на друштвеним мрежама - ево шта је написао (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

Glumac je tada naveo "da poštuje prepostavku nevinosti, ali u želji da zaštiti predstavu koja se bavi i temom silovanja, podržao je inicijativu da Branislav Lečić ne bude deo predstave dok se aktuelna situacija zvanično ne razreši", a sada je na njegov iskaz reagovao upravo Lečić.

On je na svom Tviteru podelio Bikovićevu izjavu i u opisu ostavio sledeći deo:

- Izuzetno poštujem pretpostavku nevinosti i to je nešto što ću uvek braniti i za šta ću se uvek zalagati. Ne učestvujem u lovu ne veštice i ne stavljam se u poziciju sudije- citirao je i tagovao Bikovića.

Foto: Printskrin/tviter/@branislav_lecic

Podsetimo, glumac Branislav Lečić je danas u pratnji advokata došao u Policijsku stanicu 29. novembar. On je u stanicu ušao krajnje nasmejan i opušten okupljenim novinarima i fotografima poželeo srećan rad, a na pitanje da li će ići na poligraf, Lečić je tom prilikom rekao:

- Već davno sam vam rekao, ja sam spreman na sve- kazao je Lečić i u pratnji svog advokata ušao u zgradu policije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)