NIJE KRAJ MUKAMA TANJE SAVIĆ: Pevačica je dobila decu na sudu, ali neće moći da odmah da ih vrati u Srbiju, evo zbog čega

Novosti online

21. 03. 2021. u 09:28

NAKON skoro godinu, koliko je prošlo otkada je suprug pevačice Tanje Savić odveo njihovu decu u Australiju, ona će konačno videti sinove.

НИЈЕ КРАЈ МУКАМА ТАЊЕ САВИЋ: Певачица је добила децу на суду, али неће моћи да одмах да их врати у Србију, ево због чега

Foto: Printskrin

Naime, prema rečima pevačice, sud je 12. marta doneo odluku, koja je postala pravosnažna, da deca pripadaju njoj. Ipak, pevačica neće moći odmah da odvede sinove u Srbiju.

- Tanja traži najbolju opciju da ode po mališane. Svi se raduju njihovom dolasku, baka uveliko sprema sve što klinci vole da jedu, kao i sobicu. Tanjina sestra Biljana ushićena je skoro kao Tanja. U Radincima je prava euforija. Tanja će ovih dana otpuvati u Australiju kako bi ih dovela, ali neće moći odmah da se vrati sa sinovima. Svakako tamo mora biti neko vreme u izolaciji jer tako nalažu pravila zbog epidemije, a onda je čeka nekoliko dana da završi papirologiju i može nazad u Srbiju sa decom - kaže izvor.

Da je čeka dalek, ali lep put potvrdila je i sama Tanja.

- Istina je da sam dobila decu. Jako sam srećna. Idem uskoro po njih u Australiju. Sudskim putem je presuđeno da deca pripadaju meni i sada ja idem da ih dovedem u Srbiju - rekla je vidno uzbuđena pevačica.

Da je više nego zadovoljna odlukom, Tanja je objasnila i zahvalila svima koji su bili uz nju sve vreme dok je vodila bitku.

- Moje dve najveće ljubavi, Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vaš smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i podstrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto što se rečima ne može opisati. Ali pogledom i osmehom može. Ti momenti kad se razumemo i kada ne govorimo nemaju cenu. Dok se sve vreme od kuće do škole držimo za ruke... Dok noćima ležimo zajedno i smejemo se mojim smešnim izmišljenim bajkama. Sve je to bilo prekinuto na jedno vreme. Život nije bajka... Biti majka je Božiji poziv da budeš borac i učitelj. Kada od učenika postaneš učitelj, e to je onda pobeda. Pobeda nad samim sobom. Vi ste moji heroji. Dali ste mi snagu da izdržim. Čuvam svoju radost i treptaj u srcu za naše nemirne i razigrane buduće dane. Napokon su uslišene naše molitve da konačno budemo zajedno - poručila je pevačica i obratila se prijateljima, kolegama i pratiocima na društvenim mrežama:

- Hvala vama što ste bili tu uvek kada je trebalo. Ja sam najsrećnija mama.

Podsećanja radi, Tanjin suprug Dušan je u aprilu prošle godine odveo decu u Australiju, i tada je krenuo pravi pakao.

Prvo je Tanja ćutala i nije javno pričala šta se desilo, a onda se uključila uživo u emisiju i kroz suze ispričala kroz šta prolazi. Njen suprug Dušan je nekoliko dana kasnije rekao da ona sve laže i medijima poslao prepisku u kojoj jedno drugom izjavljuju ljubav. Pevačica je izjavila da je sve to laž i nameštaljka.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KO JE BILA BOJANA JANKOVIĆ? Voditeljka koju smo svi obožavali, pamtićemo je po kultnoj emisiji