SVE JE RADIO IZ SRCA, A ONO PRESTADE DA KUCA: Marija Kilibarda emotivno o Dragoljubu Đuričiću

M. Ć.

21. 03. 2021. u 09:22

BUBNjAR Dragoljub Đuričić, koji nas je napustio u ponedeljak, izgubivši bitku sa kovidom 19, bio je poznat, pored svega ostalog, i kao strastveni navijač Partizana i redovni posetilac košarkaških utakmica.

СВЕ ЈЕ РАДИО ИЗ СРЦА, А ОНО ПРЕСТАДЕ ДА КУЦА: Марија Килибарда емотивно о Драгољубу Ђуричићу

Foto ATA Images

Upravo na tribinama, ali i u raznim drugim situacijama, dobro ga je upoznala i sa njim se zbližila Marija Kilibarda, takođe simpatizer crno-belih.

- Viđali smo se, naravno, i u emisijama, na humanitarnim akcijama, pa na, popularno nazvano, tezgama - nabraja za "Novosti" lepa voditeljka.

- Bio je najsrčaniji partizanovac.

Na svim tim frontovima, bilo da je stvarao, izvodio muziku, razgovarao, navijao, toliko je sve radio iz srca, i sad je to srce prestalo da kuca. Druženje sa njim je bilo divno iskustvo, prema Dragoljubu ću uvek gajiti veliko poštovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!