BILI SU BRAT I SESTRA U "BOLJEM ŽIVOTU": Lidija Vukićević se potresnim rečima oprostila od Borisa Komnenića

Novosti online

07. 03. 2021. u 19:39

GLUMAC Boris Komnenić preminuo je u 64. godini, nakon duge borbe sa teškom bolešću. Vest o njegovoj smrti pogodila je mnoge, a među njima je i glumica Lidija Vukićević.

БИЛИ СУ БРАТ И СЕСТРА У БОЉЕМ ЖИВОТУ: Лидија Вукићевић се потресним речима опростила од Бориса Комненића

Foto: Printskrin

Podsetimo, uloga po kojoj će svi pamtiti Borisa Komnenića je ona koju je tumačio u seriji "Bolji život" gde je igrao Sašu "Guzu" Popadića. Lidija i Boris su u ovom ostvarenju igrali brata i sestru.

- Moj Boki, moj televizijski brat... i bio si brat, prijatelj, bio si veliki i poseban, neka ti je laka zemlja. Uvek ću te voleti - napisala je Lidija.

Foto: Instagram

 

Rene Penanen, bivša supruga glumca Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini nakon teške bolesti, oglasila se nakon njegove smrti, ne skrivajući koliko ju je pogodio odlazak bivšeg muža.

- Retko se u životu sreće takav izuzetan čovek, pametan, talentovan, duhovit, sjajan zanimljiv tip, takav je bio uvek - rekla je na početku ona.

- Ostali smo u jako dobrim odnosima. Naša ćerka i njeno dvoje klinaca, i moj sadašnji dugogodišnji suprug i ja, uvek ćemo voleti Borisa, a sada smo svi jako tužni pa molimo za razumevanje, pogotovo što Borisovi roditelji sada jako, jako pate - dodala je glumčeva bivša suprugaza 24 sata.hr.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!