UVEK ĆEŠ BITI DEO MOJE DUŠE! Nada Topčagić slomljena zbog smrti Sanje Ilića - on je radio na njenom velikom hitu

Novosti onlajn

07. 03. 2021. u 16:08

OSNIVAČ grupe "Balkanika", Aleksandar Sanja Ilić, preminuo je danas u 70. godini od posledica korona virusa u Zemunskoj bolnici gde je bio priključen na respirator.

УВЕК ЋЕШ БИТИ ДЕО МОЈЕ ДУШЕ! Нада Топчагић сломљена због смрти Сање Илића - он је радио на њеном великом хиту

Foto: Printscreen/V.Danilov

Sanja je komponovao brojne hotove, a radio je i na hitu pevačice Nade Topčagić "Jutro je".

Ona se tužnim povodom oglasila i istakla koliko joj je žao zbog njegove smrti.

- I danas, kada se dešavaju lepe stvari u mojoj karijeri, jave mi da je otišao čovek koji ima mnogo zasluga za pesmu "Jutro je". Čovek koji je odsvirao celu tu moju ploču i ovu pesmu! Dragi moj, Sanja nikada te neću zaboraviti i uvek ćeš biti deo moje duše i srca. Dragi moj Sanja, nikada te neću zaboraviti i uvek ćeš biti deo moje duše i srca. Mesto ti je među zvezdama sa anđelima da te paze. Neka ti je laka zemlja prijatelju - poručila je pevačica.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!