PAKUJEM SE ZA ŠVEDSKU I PRODAJEM PIŠTOLJ: Nikolina Pišek iznenadila objavom nakon traume koju je preživela (FOTO)

Novosti onlajn

06. 03. 2021. u 20:52

ПАКУЈЕМ СЕ ЗА ШВЕДСКУ И ПРОДАЈЕМ ПИШТОЉ: Николина Пишек изненадила објавом након трауме коју је преживела (ФОТО)

Foto: Printscreen

U STANU voditeljke Nikoline Pišek u Zagrebu, u kojem živi sa suprugom Vidojem Ristovićem, nedavno je pukla cev od plina koja obezbeđuje grejanje za celu zgradu.

Nikolina i njena ćerka Una (6) otrovale su se plinom i dva dana su provele u bolnici.

Nakon toga, Nikolina se sada oglasila na svom Instagramu gde je navela da putuje za Švedsku.  

- Pakujem se za Švedsku, majke mi... i prodajem pištolj kao nov, jednom korišćen. Fotografija ne odaje trenutno stanje, snimana je u mrvicu srećnijim, suncem okupanim okolnostima - napisal je ona uz svoju fotografiju.

- Evo dokazujem upravo da sam živa. Izgledam relativno živo, hvala svima na brizi. Dobro se osećam, još uvek malo slabije dišem, nadam se da će posledice nestati. Na mojoj zgradi su vršene sanacije nakon zemljotresa i mislim da su ti radovi loše izođeni. Došlo je do toga da su nas izvlačili polu žive iz stana - ispričala je voditeljka nedavno u emisiji "Premijera".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Mari

06.03.2021. 22:52

Nazalost ovo je opominjući primer da je na trusnom terenu pogrešna i opasna gradnja po principu koliko para toliko muzike a bez zaštite od zemljotresa i uz forsiranje ad hok gasifikacije iako ima i drugih održivih izvora energije. Potrošačka kultura koja se kopira će nam doći glave ako ne budemo oprezni i savesni prema obnovljivim izvorima energije i životnoj okolini