POČEO DA RADOM NOVI KANAL: TV "Vesti" od jutros u etru

Novosti online

15. 02. 2021. u 11:52

OD DANAS je počeo sa radom novi informativni TV kanal VESTI u proizvodnji Pink internatinal company, a koji možete gledati kod svih kablovskih operatera.

ПОЧЕО ДА РАДОМ НОВИ КАНАЛ: ТВ Вести од јутрос у етру

Foto: Printskrin

Od jutros, novi info kanal u Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Hrvatskoj! Tv “Vesti” emitovane su u 8 časova jutros.

 

Kao što su "Novosti" pisale, voditelj Srđan Predojević je jedan od glavnih urednika ovog kanala, a vodiće i emisiju sa autorskim pečatom.

Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža.

Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće popularna Sara Stanković. Dakle, na kanalu „Vesti“ od danas Srđana Predojevića gledaćete u novom formatu ali i sa novom partnerkom pred kamerama.

Pored Srđana Predojevića, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa.

Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će voditi popodnevnu kolažnu emisiju koja će se osvrtati na sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne i ostale teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će se emitovati na kanalu „Vesti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba