NISKI UDARAC: Jovana i Srđan jednim potezom pokazali šta misle o Filipu Čukanoviću

Novosti online

05. 01. 2021. u 09:22

VODITELj Jutarnjeg programa Filip Čukanović bio je na poligrafskom ispitivanju u popularnoj emisiji i odgovarao na brojna pitanja iz svog života. Jedno je bilo vezana za njegov sat od nekoliko hiljada evra, pa je objasnio da ga je on sam kupio.

НИСКИ УДАРАЦ: Јована и Срђан једним потезом показали шта мисле о Филипу Чукановићу

Foto: Printscreen

- Sam sam ga kupio. Ne bih imao ništa protiv i da sam ga dobio na poklon. Bilo bi lakše. To je poklon meni za 30. rođendan - rekao je Filip.

Na pitanje da li smatra da ga kolege ne vole, dao je sledeći odgovor.

- Hajde da kažem, da. Ima koji me ne vole, ali ima onih koji me vole. Šta god da odgovorim na ovo, biće pogrešno - iskren je Filip.

Na pitanje da li se mesecima nije čuo sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem, odgovorio je potvrdno.

- Je l' mogu da tražim skočka na ovo pitanje? Da, logično je. Mislim da nema potrebe da se obrazlaže zašto - rekao je Filip i otkrio da mu nije krivo što se nije čuo s njima:

- Voleo bih možda da je situacija drugačija, ali to ne zavisi od mene - rekao je Filip i naveo da je istina da su ga Jovana i Srđan otpratili sa Instagrama.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!