SINDI POKAZALA SEKSI IZVAJANO TELO: Bivša Modelsica fotografijom u kupaćem kostimu pokazala da joj godine ništa ne mogu (FOTO)

Novosti online

08. 02. 2021. u 19:14

IVANA Stamenković Sindi postala je poznata javnosti kao članica grupe "Models" koja ju je proslavila.

СИНДИ ПОКАЗАЛА СЕКСИ ИЗВАЈАНО ТЕЛО: Бивша Моделсица фотографијом у купаћем костиму показала да јој године ништа не могу (ФОТО)

Foto Instagram/ivana_stamenkovic_sindi_ika

Ona se i dalje bavi pevanjem, iako grupa ne postoji u onom sastavu u kom je ona bila, a pored toga se bavi i modom. Ono što je oduvek krasilo, jeste lepota, koja ne manjka.

Sindi će ove godine napuniti 42. godine, što znači da je zakoračila u petu deceniju, ali i dalje važi za jednu od najzgodnijih i najlepših žena kod nas.

Ona je na svom Instagram nalogu pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu i zasigurno ostavila sve bez daha.

Foto: Printskrin Instagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)