OVO JE ĆERKA MELINE I HARISA DŽINOVIĆA: Đina je izrasla u pravu lepoticu i već ditkira trendove na Instagramu (FOTO)

Novosti onlajn

04. 01. 2021. u 16:50

PEVAČ Haris DŽinović i Melina posle dvanaest godina veze, dobili su prvo ćerku Đinu, a potom i sina Kana, a jedno drugom su se zavetovali na večnu ljubav, na svadbi koja je održana na veoma luksuznoj jahti „Malteze falkon“.

ОВО ЈЕ ЋЕРКА МЕЛИНЕ И ХАРИСА ЏИНОВИЋА: Ђина је израсла у праву лепотицу и већ диткира трендове на Инстаграму (ФОТО)

Foto: D.Milovanović

Đina je prava mamina naslednica, nasledila je lepotu i šarm od Meline.

Na društvenim mrežama, gde je veoma aktuelna, Đina već diktira modne trendove. Veoma je umerena, smerna, prati trendove kao svi tinejdžeri.

Ona je na Instagramu otkrila da je u vezi sa fudbalerom fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

Foto: Instagram/Printscreen

 

Melina DŽinović, supruga Harisa DŽinovića, progovorila je o vaspitanju njihove dece, ćerke Đine i sina Kana, istakla je i da je veoma zadovoljna svojim naslednicima.

- Ja zaista nemam problem sa decom. Oni nisu besni, normalni su, ja sam njima zadovoljna. NJihovi izlasci su normalni, oni rade sve što rade druga deca. Zašto bih ih zaključavala?! Oni izlaze gde treba da izlaze, to je strogo kontrolisano, imaju fino društvo - rekla je Melina i dodala:

- Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani - priznala je Melina u "Premijera - Vikend Specijalu".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)