DARKO LAZIĆ SE PRISETIO PREMINULOG OCA: Evo šta mi nikada nije dozvolio

Novosti online

26. 12. 2020. u 16:03

Pevač Darko Lazić, 15. decembra sahranio je oca Milana koji je preminuo od komplikacija usled operacije smanjena želuca.

ДАРКО ЛАЗИЋ СЕ ПРИСЕТИО ПРЕМИНУЛОГ ОЦА: Ево шта ми никада није дозволио

Foto: Instagram

Folker je veoma teško podneo smrt oca. Darko je istakao da ga je upravo otac, koji je bio harmonikaš, uveo u muzičke vode. Međutim, on je priznao da mu otac nikada nije davao harmoniku, već je insistirao da peva. 

- Inače sam voleo da sviram harmoniku, ali on mi nikad nije dao. “Ti ćeš da pevaš”, tako mi je rekao. I tako sam počeo - priznao je Lazić, koji je nakon devetog puta prošao audiciju za “Zvezde Granda”, i desetog puta je i pobedio.

Darko je nedavno progovorio i o tragediji koja ga je zadesila.

 - On je na operaciju otišao potpuno zdrav. Operacija je prošla uspešno, njemu je posle toga pozlilo i stalo mu je srce, reanimirali su ga. I pao je u komu i nije se ni probudio. Neću podneti prijavu, ja mog oca ne mogu vratiti sa tim, on je potpisao da ide na operaciju, ne mogu nikog da krivim. Tako je Bog rekao, tako je morao da bude. Kolege su mi pružile podršku i hvala im na tome. Marina je moja najveća podrška, moj rođeni brat mi je bio takođe najveća podrška. Loreni nismo saopštili, neka prođe malo vremena, mora saznati ali kad dođe vreme za to -  rekao je Darko u emisiji "Premijera - vikend specijal".

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba