"MAMA JE STRAŠNO, NE DRŽIMO SE NIKAKO" Darko Lazić slomljen nakon smrti oca, otkrio i kada će biti održana sahrana

Novosti online

14. 12. 2020. u 14:45

DARKO Lazić neutešan je nakon gubitka oca Milana Lazića, koji je juče preminuo nakon komplikacija koje su usledile posle operacije smanjenja želuca. Kako pevač kaže, i njegova majka Branka u veoma je lošem stanju.

МАМА ЈЕ СТРАШНО, НЕ ДРЖИМО СЕ НИКАКО Дарко Лазић сломљен након смрти оца, открио и када ће бити одржана сахрана

Foto ATA Images

- Kako se držimo - nikako. Mama je strašno, ne znam šta bih vam rekao. Borimo se. U šoku smo svi još uvek - rekao je Darko Lazić.

Milan Lazić će biti sahranjen sutra u Brestaču, a pevač kaže da razume sve koji zbog epidemiološke situacije neće doći da se poslednji put oproste od njegovog oca.

- Sahrana će biti održana sutra u 13 časova na groblju u Brestaču. Ne znam još uvek sve detalje. Ko hoće neka dođe. Ko ne dođe, razumljivo je - istakao je Darko.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima