NIKO NIKOG NEĆE DA UBIJE: Kristijan Golubović juče u sudu u Rumi, zbog tužbe Stanije Dobrojević

V.N.

24. 10. 2020. u 07:25

KONTROVERZNI Kristijan Golubović juče je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, povodom tužbe koju je protiv njega podnela Stanija Dobrojević, zbog pretnji upućenih u "Zadruzi 4". Na licu mesta se pojavila i starleta, međutim, u zgradu suda nije ulazila.

НИКО НИКОГ НЕЋЕ ДА УБИЈЕ: Кристијан Голубовић јуче у суду у Руми, због тужбе Станије Добројевић

Foto Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, prašina se digla kada je Kristijan, pre više od mesec dana, u rijalitiju rekao:

- Kunem se u svoje dvoje dece. Ubiću Staniju Dobrojević, ili sam ili preko mojih ljudi, ako mi se ne izvini! Ubiću bilo koga ko mi vređa decu i spominje ih, pa makar robijao 40 godina.

- Dao sam izjavu da mi dižemo rejting, da svašta glumimo i govorimo - izjavio je Kristijan juče, po izlasku iz suda. - Digla se pompa da će neko da ubije Staniju Dobrojević. Vi znate kakav sam ja. Kada padnu kapci ovim dremačima za stolom, uhvatim i lupim neku glupost, digne se rejting, i tako i vi i mi zarađujemo novac. Oni su rekli da Stanija treba da bude saslušana, da ja treba da prisustvujem tome, ne ove, nego iduće nedelje. Mora da dođe do suočavanja kako bi ljudi videli da ne mislimo ozbiljno, i da niko neće nikog da ubije.

Foto Instagram/stanijadobrojevic

Stanija je, još pre dolaska Golubovića, primećena kako, ispred zgrade suda, u svom automobilu razgovara telefonom. Tražila je da njeno saslušanje bude pomereno za nedelju dana, kako se ne bi srela sa Golubovićem u istoj prostoriji.

- Tek je stigla u Srbiju, i zbog cele situacije smatrala je da je pametnije da svoju izjavu da tek za sedam dana - rečeno je iz pi-ar službe Dobrojevićeve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije