OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Pevač Granda objasnio zašto je digao ruku na sebe, a korona je jedan od razloga

Novosti online

18. 10. 2020. u 10:48

PEVAČ Grand produkcije, Dragiša Mitić Gile izvršio je samoubistvo pre dva dana, u rodnom mestu Knićanin, kod Titela…

ОСТАВИО ОПРОШТАЈНО ПИСМО: Певач Гранда објаснио зашто је дигао руку на себе, а корона је један од разлога

Foto: Printskrin

Kako se navodi, Gile je digao ruku na sebe zbog dugova, a za sobom je ostavio suprugu i dva sina.

NJega je obešenog, u staroj i napuštenoj kući u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat.

- Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi - rekao je za "Alo!" jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo, a onda nastavio.

- Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima - rekao je on.

Kako kaže, svi će ga pamtiti kao veselog, dobrog i poštenog čoveka.

- Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog korona virusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga - ispričao je izvor pomenutog lista, blizak ovoj porodici.

Foto: Printskrin

Kako je rekao, supruga nesrećnog pevača bavi se ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona otkazana zbog pandemije, tako je i ona ostala bez sredstava za život.

Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, zadužio se kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

- Uzeo je neke pare od tih ljudi, ne znam koliko tačno… Velika je bila kamata u startu, a znao je i da sa takvim ljudima nema šale, ali se nadao da će posao krenuti i da će uspeti da se iščupa - ispričao je izvor blizak pevaču.

Gile je navodno svojoj porodici ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao sve ono što nije imao snage da im kaže u oči. Objasnio je svoj postupak i odluku, te zamolio za oproštaj.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

JA SAM KAO DŽEJ LO: Marina Visković se uporedila sa svetskom zvezdom, evo kako joj je voditelj odgovorio